MÅ Hårvård

Behandlande Hårvård


Ett friskt hår och en balanserad hårbotten gör mycket för vårt välbefinnande. Vi har ett brett utbud av effektiva produkter som hjälper hår och hårbotten att må riktigt bra. Flertalet av våra
produkter är framtagna i samarbete med experter inom trikologi – läran om hår och hårbotten.


Några andra små tips för ett välmående hår:
• Ät nyttigt och varierat, särskilt B-vitaminer, E-vitaminer och Kisel


• Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum


• Borsta aldrig håret när det är blött, då är det väldigt skört


• Använd mjuka och släta håraccessoarer. Snoddar och klämmor med metall och vassa kanter skadar håret

Hemmakur


Packa in ditt hår med ren kärlek


Peeling
Använd vår hårbottenpeeling Scalp Scrub Intensive för att avlägsna torr eller fet beläggning i hårbotten. Applicera i torr hårbotten genom att bena upp håret och massera in produkten med cirklande rörelser under några minuter. Använd gärna vår applikator vid applicering. Peelingen avlägsnas sedan när du tvättar håret.


Tvätt
Tvätta håret med lämpligt Shampoo eller Hair & Body Shampoo. Tänk på att alltid schamponera två gånger per tvätt och använd en liten mängd schampo vid varje tillfälle. Överdosera inga produkter, det lämnar endast håret tungt och fett.


Mask
Handdukstorka håret efter tvätt och applicera sedan Hair Mask i längderna (även i hårbotten om du upplever att den är torr). Sätt över en plasthätta för att få en värmande effekt, vira en handduk om huvudet och låt verka i minst en timma eller över natten (då utan plasthätta). Värmen öppnar upp och hjälper de verksamma ingredienserna att bli mer effektiva. Skölj sedan ur med ljummet vatten.


Behandling
Spraya med lämplig Scalp Treatment i hårbotten och låt det sitta kvar. Produkten fungerar som en skyddande, fuktgivande och närande dagcreme för hårbotten.


Styling
Avsluta med Hair Gel eller annan lämplig stylingprodukt. Produkterna vårdar och skyddar håret från yttre påfrestningar