Ditt Val

Ansiktsbehandling

Deep Skin Organic Treatment

Här arbetar jag med ett tänk att nå alla hudens lager med näring och att ge dig en behaglig stund hos mig.


Du kan välja mellan 40 min och 60 min och då får du en dubbel rengöring, peeling och ansiktsmask. Jag använder serum, olja och kräm i behandlingen för optimal återfuktning.


Det som skiljer behandlingarna åt är tiden för massage samt rengöring av dekoltage som sker i 60 min behandlingen.

MÅ Pure Cell Treatment

Är en behandling med stamceller från rosenrot som ger direkt vitalitet till din hud.  Cellerna är garanterat färska när de läggs på huden eftersom de lever i 30% kokosvatten


Direkt innan cellerna läggs på huden krossas cellmembranen för att komma åt cellkärnan där näringen finns. Behandlingen görs i ditt ansikte, dekoltage samt dina händer.


Som alla mina ansiktsbehandlingar så läggs vikten på lugn och ro. Jag arbetar tyst med lugn musik i bakrunden. Tanken är att du ska få en skön paus i vardagen.

Tibetansk Facelift

Är en kur om fyra behandlingar som alla är olika och beroende av varandra. Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen


Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste - en stund av fullständig avkoppling. Lymfdränage tar bort svullnad och slaggprodukter och oljemassage löser upp spända axlar. Akupressur avslutar som kronan på verket.

Vaxning

Intimvax

Du väljer själv hur mycket hår du vill ta bort, men vanligast är att allt hår på venusberget, blygläppar och runt anus tas bort. 


Metoderna jag använder är suggaring och Honungsemulsion.

Vaxning

 Jag använder ett skonsamt sockervax vax som löser upp sig i vatten samt vaxremsor av tyg som följer huden smidigt och får därför med sig håret på ett skonsamt sätt. Pris/påbörjad kvart.