MÅ Ansiktsvård

Naturlig Ansiktsvård.


Ansiktet är den del av din kropp som är mest utsatt. Vädret, miljön och alla dina ansiktsuttryck frestar på den tunna huden som kräver specifik och anpassad vård. Vi har utvecklat produkter som tar hand om ditt ansiktes alla tänkbara utmaningar och behov på helt naturlig väg.


Första steget mot en frisk och klar hud är rengöring. När huden har rengjorts från döda hudceller och orenheter kan den tillgodogöra sig
nyttan av en vårdande creme eller olja. Det är då förändringen syns.


Ett par gånger i veckan är det nyttigt att ge huden i ditt ansikte lite extra omtanke med en djupverkande peeling och ansiktsmask. Tänk även på att du behöver anpassa din hudvårdsrutin efter årstid och ålder.


Alla produkter från MARIA ÅKERBERG lämpar sig precis lika bra för både kvinnor och män

Förändra din hudvårdsrutin på djupet, med resultat som verkligen varar.


Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär. Det är vår filosofi kring hudvård och vi kallar den för Deepskin Organics® I praktiken innebär det att du använder serum, olja, creme och balm i olika steg för att vårda hudens alla tre lager med både fukt och fett. Ingredienserna i våra produkter är utformade för att komplettera och förstärka varandra och ge djupgående och varaktiga resultat på din hud.


Ren hud är frisk hud. Din dagliga hudvårdsrutin är avgörande för att hålla huden i gott skick och ledorden är att rengöra, tillföra fukt, mjukgöra och skydda. Använd rengöringsprodukt, ansiktsvatten, dagcreme och ögoncreme varje dag. Din hud har olika behov under olika perioder och ibland behöver den mer näring och omsorg. Vi rekommenderar att du kompletterar din dagliga hudvårdsrutin med serum, olja och balm för att lugna, skydda och stärka hudens alla lager.


Vår ansiktsolja Royal Facial Oil består av en lyxig bas av Gurkörtsolja och Nyponfröolja som bygger upp bindväven och har en utslätande
effekt som motverkar ålderstecken. Att använda Royal Facial Oil under en av våra ansiktscremer anses vara ett av de mest effektiva sätten för att återuppbygga huden, framförallt när vi ofta utsätts för kyla och torr luft.


Peeling och ansiktsmask används som komplement till din dagliga hudvårdsrutin för att ge huden en extra boost av djupgående vitaminer
och antioxidanter. Vi rekommenderar att du lägger till det här steget i din rutin ungefär två gånger i veckan

PÅ MORGONEN


Rengöring
Under natten renar sig huden från smuts och fett, därför är det viktigt att du på morgonen rengör huden innan du applicerar dina vårdande produkter.


Ansiktsvatten
Återfuktar och sänker hudens pH-värde.


Serum
Djupgående produkt som behandlar till exempel rodnad, torr hud och akne.


Olja
Kallpressad vegetabilisk olja som mjukgör, skyddar och binder fukt i huden.


Ögoncreme
Återfuktar och behandlar den tunna och känsliga huden runt ögonen.


Dagcreme
Återfuktar och skyddar huden mot yttre påfrestningar.


Balm
En oljebaserad produkt som mjukgör och skyddar hudytan. Speciellt bra på vintern då den skyddar mot kyla och vind. Tycker du att den blir för fet på huden kan du blanda den med din dagcreme innan applicering.


Hudvårdande makeup
Produkter som förskönar din hud. De hjälper även till att mjukgöra och skydda huden med sitt näringsrika innehåll samtidigt som de lyfter fram din individuella skönhet.

PÅ KVÄLLEN


Makeup-borttagning och rengöring
Pre-Cleansing Oil och Eye Makeup Remover hjälper dig att avlägsna makeup. Använd sedan din ordinarie rengöring.


Ansiktsvatten
Återfuktar och sänker hudens pH-värde.


Peeling och ansiktsmask
En peeling avlägsnar döda hudceller och ger lyster. Används cirka två gånger i veckan tillsammans med passande ansiktsmask som tillför huden maximalt med antioxidanter och vitaminer. Face Mask Moist, Face Mask More och Face Mask Clearing kan användas under natten när du sover.


Serum
Djupgående produkt som hjälper vid till exempel rodnad, torr hud och akne.


Olja
Kallpressad vegetabilisk olja som mjukgör och skyddar.


Ögoncreme
Återfuktar och behandlar den tunna och känsliga huden runt ögonen.


Nattcreme
Uppbyggande och cellförnyande creme som med sitt höga näringsinnehåll hjälper huden att stärkas under natten.


Balm
Oljebaserad produkt som mjukgör hudytan och bygger upp skyddsbarriären
i huden under natten.