Måndagen den 22 april är det annandag påsk och då är butiken stängd.

Som vanligt är e-butiken öppen dygnet runt och om du väljer att betala och hämta i butiken när du checkar ut så hör jag av mig om lämplig dag att komma och hämta din beställning.

Kram  Mia

Butiken är öppen helgfria måndagar 16-19

Maria Åkerberg

Varmt välkommen och uppleva doft och känsla!

-----------------------

E-butiken är öppen dygnet runt

Välkommen in i Maria Åkerbergs värld!

-----------------------

Fler nyheter

-------------------------

 • Air Freshener

  Air Freshener

  Maria Åkerberg lanserar nu en naturlig luftfräschare med sprayfunktion som sprider en frisk doft av Grapefrukt och lagerblad i ditt hem.

  Spraya den i toalettstolen, i badrummet eller i sovrummet för att neutralisera oönskade dofter.

  Läs mer…
  2019-02-27 08:18

---------------------------

Hej och välkommen till mig och min salong, butik och e-butik!

Jag heter Mia Åtting och är Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut. Jag är utbildad på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. (2005).

Naturlig Skönhet är en naturkosmetisk hudvårdssalong, vilket innebär att jag verkar för miljömedvetenhet och har kunskap om naturliga kvalitetsprodukter. De produkter jag arbetar med är helt befriade från mineraloljor och syntetiska tillsatser. Produkterna bygger på aromaterapi och fytoterapi (växternas inneboende kraft).

Vid en hudvårdsbehandling hos mig får du en lugn ansiktsbehandling med mycket massage och jag använder produkter från Maria Åkerberg som är fyllda med näring och väldoft.

Hos mig kan du även boka intimvaxning, vaxning och fotmassage samt make up.

Kram Mia

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lite mer privat karraktär <3

 • Traditioner med dom man älskar

  Traditioner med dom man älskar

  Sen min mormor fyllde 89 har jag åkt på en dagskryssning till Åland med min mormor. Vissa år har mamma och min syster varit med och från början var det två gånger/år. Vi åker med den PRO förening som min mormor är med i och första gången jag var med så var det som ledsagre till min mormor.

  Läs mer…
  2019-04-03 07:50

Fler nyheter