Produktnyheter

 • Hair Mask

  Hair Mask

  Hair Mask är en extra kraftfull, naturlig hårinpackning som återställer fuktbalansen och gör ditt hår silkeslent. Produkten används 1-2 gånger i månaden (eller efter behov) och har en mjukgörande effekt på alla hårtyper.

  Läs mer…
  2019-04-30 11:22
 • Magnesium Oli

  Magnesium Oli

  Magnesium Oil är ett kraftfullt mineraltillskott i sprayform som passar alla, men är speciellt bra för dig med magnesiumbrist. 

  Produkten består av magnesium och saltrikt, koncentrerat vatten. Oljan absorberas snabbt av huden och återställer magnesiumnivåerna i kroppen, vilket bidrar till ökat välbefinnande.

  Oljan går ej att överdosera då huden aldrig tar upp mer än den klarar av.

  Produkten innehåller 31% magnesium, 58 mg/pump.

  Naturligt självkonserverande.

  Läs mer…
  2019-04-30 11:12
 • Air Freshener

  Air Freshener

  Maria Åkerberg lanserar nu en naturlig luftfräschare med sprayfunktion som sprider en frisk doft av Grapefrukt och lagerblad i ditt hem.

  Spraya den i toalettstolen, i badrummet eller i sovrummet för att neutralisera oönskade dofter.

  Läs mer…
  2019-02-27 08:18

Erbjudanden och Salongsnyheter

 • 24/7 Plus Set

  24/7 Plus Set

  24/7 Plus är ett färdigpackat set med vår superduo Face Lotion More och Night Cream More, som håller din hud återfuktad dygnet runt. 

  Din hud utsätts för stora påfrestningar under dagen; från kyla och vind till föroreningar i luften. Då behöver du en creme som främst skyddar. Natten är hudens chans att återbygga och då är den som mest mottaglig för näring och vitaminer.

  Läs mer…
  2019-04-30 11:37
 • Hair & Body Set

  Hair & Body Set

  Köp 500 ml och få 250 ml på köpet

  Välj mellan 

  Hair & Body Shampoo Lemongrass är ett milt schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eterisk olja av Citrongräs som verkar fuktbindande och är speciellt bra för torrt, grått och matt hår. Citrongräsoljan verkar renande och fuktbindande på hårbotten.

  Hair & Body Shampoo Rosemary är ett milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. Eterisk olja av Rosmarin ger en frisk doft och verkar renande och balanserande på hårbotten. I kombination med en balanserad kost ger produkten ett friskare, starkare hår med mycket glans.

  Läs mer…
  2019-04-30 11:33
 • Summer Prep Set

  Summer Prep Set

  Förbered dig för sommaren och en friskt solkysst hud med vårt Summer Prep Set! Effekten skapas av vår milda brun-utan-sol Tan in a Bottle och vår kroppspeeling Body Scrub som har specialproducerats i en 100 ml tub just för detta erbjudande. När du exfolierar huden och sedan återfuktar och adderar färg får du en frisk ton i huden med mycket lyster.

  Läs mer…
  2019-04-30 11:27

Fler nyheter

Lite mer privat karaktär....

 • Traditioner med dom man älskar

  Traditioner med dom man älskar

  Sen min mormor fyllde 89 har jag åkt på en dagskryssning till Åland med min mormor. Vissa år har mamma och min syster varit med och från början var det två gånger/år. Vi åker med den PRO förening som min mormor är med i och första gången jag var med så var det som ledsagre till min mormor.

  Läs mer…
  2019-04-03 07:50
 • Hmmmm....

  Hmmmm....

  Jag brukar inte lägga så mycket energi på hur jag mår i min kropp, jag tycker inte att det gynnar min vardag att fokusera på hur ont jag har, hur trött jag är eller vad jag inte kan göra, men en dag som denna så är det lite extra svårt...

  Läs mer…
  2019-02-28 11:31
 • Tur man har barnen.....<3

  Tur man har barnen.....<3

  Mamman måste ut och röra på sig, men hon är alldeles för trött och kommer inte till skott, vad gör lilla sonen då? Jo han visar mamma en app som genast fångar hennes intresse. Appen heter Turf och mamman har sedan dess jagat Zoner varje dag och kommit ut och gått minst 3 km/dag.....

  Läs mer…
  2019-02-27 12:19