Handvård i vintertider.

Handvård i vintertider.

Hur tar du hand om dina händer? Vad använder du för handtvål och vad smörjer du dina händer med? 
Eftersom jag är mycket i vatten med mina händer så är det viktigt att använda milda handtvålar och smörja mina händer med näringsrika krämer och balmer. Så här tar jag hand om mina händer.

Till vardags så använder jag Liquid Soap när jag tvättar mina händer, vi har en vid varje handfat i huset. min favorit i dagsläget  är Liquid Soap Energy därefter smörjer jag mig med Hand Cream nu på vintern.

Någon gång i månaden, borde vara en gång/vecka så ger jag mina händer en spabehandling. 

  • Jag börjar med att tvätta mina händer med Liquid Soap och sköljer av dom ordentligt.
  • Nu tar jag Aha Jojoba Peeling som jag masserar mina nagelband och ovansidan av mina händer lite lätt med och sedan sköljer jag av den med rinnande ljummet vatten.
  • För att lyxa till det ordentligt så tar jag Face Mask More och lägger en hyfsat stor mängd på mina händer, sen är det bara att ligga och vila (egentligen ska man sätta på sig bommulsvantar men jag tycker verkligen inte om det) med händerna på en handduk på magen i ca 20 min. 
  • Skulle det finnas någon mask kvar på mina händer efter 20 min så låter jag den vara kvar och tar lite Hand Cream och masserar händerna tills allt gått in.

Man kan även lägga händerna i ett handbad med Aroma Bath, fila naglarna och massera nagelbanden med Myrrh Nail & Cuticle Oil samt att avsluta med Shea Balm för att kapsla in fukten och skydda den från yttre påfrestningar. Men dit har jag inte kommit än då jag inte tycker om när händerna är för insmorda, något jag borde lära mig att tycka om dock för det skulle nog göra underverk för mina händer. 

Just nu får du om du köper 500 ml valfri Liquid Soap en 250 ml valfri Liquid Soap på köpet. Pris 199 kr (värde 328 kr)

Ha en underbar dag.

Kram Mia

 

2019-02-06 10:53