Air Freshener

Air Freshener

Maria Åkerberg lanserar nu en naturlig luftfräschare med sprayfunktion som sprider en frisk doft av Grapefrukt och lagerblad i ditt hem.

Spraya den i toalettstolen, i badrummet eller i sovrummet för att neutralisera oönskade dofter.

Lite kuriosa:
Grapefruktsoljan är en olja som ökar känslan av välmående. Den är upplyftande när du känner dig nedstämd och kan samtidigt ge dig lugn och ro. Oljan har en friskhet som kan, enligt aromaterapin, ge dig tillit när du tvivlar på dig själv.

Om du äter en grapefrukt så har den aptitretande egenskaper, den stimulerar salivproduktionen, gallblåsan och gallsaftproduktionen vilket gör att matsmältningen blir bättre.

När du smörjer dig med en ollja med grapefrukt i så stimulerar den lymfcirkulationen, hjälper till vid vätskeansamling och efter träning så hjälper den till att ta hand om mjölksyran i musklerna.

Då du andas in den eteriska grapefruktoljan så verkar den upplyftande på lättare depritioner, lindrar stress och PMS-humöret samt vid jet lag och vid huvudvärk

På din hud så verkar grapefrukt renande, antiseptiskt och stärker och stramar upp huden. Kan även stimulera hårväxt

Lagerblad har enligt aromaterapin en förmåga att stärka den som tvivlar på sig själv. Den ger kraft, styrka och framåtanda, alltså perfekt vid krativt arbete.

När har lagerblad med i maten så stimuleras matsmältingen och vi får hjälp att bli av med gaser i magen.

På din hud så verkar den regenererande och antiseptiskt, oljan har en svampdödande effekt. Bra att använda på blåmärken och mjäll.

På dina leder har lagerbladsoljan en smärtstillande och värmande effekt.

Att andas in den eteriska lagerbladsoljan kan hjälpa dig vid luftrörsbesvär då den har slemlösande/slemförtunnande egenskaper.

Mentalt så stärker oljan dig och är bra vid nervösa spänningar.

Kort sagt två härliga eteriska oljor.

Bra att veta om eteriska oljor:
En eterisk olja är en högst potent olja och ska användas med sunt förnuft. Är du osäker så kan du höra av dig till mig på 070-531 55 66 eller info@naturligskonhet.se så hjälper jag dig gärna med mer information

Källa:Aroma terapi för alla av susanne Bilski Ullmark 

2019-02-27 08:18