Ögonen är själens spegel!

Bara att lägga en mascara på fransarna på morgonen gör att du ser piggare ut, lägger du sedan till en eller två skuggor så får du ytterligare focus på dina ögon. Du väljer själv om du vill ha en nästan osynlig vardag eller skarp party look. Jag använder nästan alltid tre ögonskuggor oavsätt vilket tillfälle jag ska sminka mig till för att få den effekten jag vill ha, då jag har hängande ögonlock och behöver trolla lite för att se piggare ut.

MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserad ögonmakeup som är lätt att applicera och sitter mycket bra. Det gäller såväl ögonskugga, pennor och mascara.

 

Det är så roligt att leka med ögonskuggor, du kan forma om dina ögon bara genom att använda ljusa och mörka skuggor. MÅs skuggor har mycket pigment vilket gör att du kan, genom att applicera olika mycket, få ett skirt och ett mer täckande resultat.

Lek med färger och lär känna just dina ögon.

Med en Eyeliner lyfter du snabbt och enkelt fram ögonen. Det finns olika sätt att lägga en eyeliner. Lägg linjen vid franskanten eller på vattenlinjen, varför inte båda samtidigt för en mer intensiv look. Dessa pennor är lätta att använda oavsett om du vill ha en exakt eller mer uttonad linje.

Med MÅs Mascara öppnar du upp ögat och får ett piggare utseende. Med en ny formula som sitter bra på fransarna och med möjlighet att välja själv hur mycket du vill att dina fransar ska synas. Vill du ha en mer intensiv look med tjockare fransar, pudrar du bara lätt mellan apliceringarna.