Grunden för en bra makeup är en väl återfuktad hud!

Vill du att din MakeUp ska sitta hela dagen är det viktigt att ha en väl återfuktad hud. Jag brukar, oavsätt vilken tid på dygnet jag ska lägga min makeup tvätta mig med en bra rengöring, använda ansiktsvatten, sedan på med olja och därefter dagkräm som jag överdoserar, jag brukar vara vit i ansiktet. Krämen låter jag sakta gå in för att därefter applicera det underlag jag vill ha. Ibland blir det Compact Cover och ibland foundation. Ska jag på fest eller lägga make up på en brud så kan jag blanda lite Face Balm i dagkrämen eller lägga lite Protecting Outdoor innan Foundation för att säkra ett hållbart resultat.

Här hittar du de produkter som har en korrigerande och heltäckande effekt. Vill du dölja mörka ringar under ögonen, någon finne eller ytliga blodkärl då är det här du hittar dina produkter. Coversitck fungerar även som en primer för ögonskuggor om du lägger ett tunt lager på ögonlocket inna du lägger din ögon makeup.

För dig som vill ha en matt känsla i huden är Compact Cover perfect. Lätt att applicera med en Borste, makeup svamp eller puderpuff. Jag som gillar mina fräknar älskar compact cover för jag får en jämn yta men mina fräknar syns fortfarande, dessutom är det lätt att använda. Finn i nuläget i 2 nyanser.

2 av MÅs Foundation har en vacker Gloweffekt som passar den lite äldre huden perfekt. 3 av dom har en lite mer täckande effekt och de 6 nya foundations som kom 2017 har en semitäckande effekt. Färgerna sträcker sig från de ljusaste Fair & Ivory till den mörkaste Coffie

Avänder du om du vill matta ner en foundation eller få lite färg utan att använda foundation. Jag använder detta puder för att fixera min makeup och få lite ton i huden. Det finns 4 färger av detta puder allt från transparant till en riktig bronzer.

Mineralpuder kan fungera både som en foundation och ett löspuder. Använder du en kabukiborste och arbetar in mineral powder i huden så smälter pudret ihop och blir som en foundation och använder du en puderborste så får du ett mer puderliknande resultat. MÅs mineralpuder ger en fin lyster i huden som ger ett fräscht resultat.