Peela/Skrubba

Att peela din kropp gång i veckan gynnar inte bara din hud utan hela dig. Ta en bestämd dag då du känner att du ha lite mer tid. Peelingen tar bort ojämnheter och döda hudceller och kan hjälpa till att motverka uppkomsten av celluliter. Peelingen ökar cellförnylelsen och kan göra huden fastare och spänstigare. 

Salt Scrub Energy & Salt Scrub White Chocolate - ger dig en mjuk känsla.

Body Scrub - ger dig en ren känsla.

Smörj

Ge din kropp det där lilla extra genom att en gång/vecka smörja dog ordentligt. Börja med en fettbaserad produkt som Olja eller Balm på det smörjer du dig med en Body Lotion. Nu har du gett din kroppen chans att reparera sig från veckans uttorkande duschar.

Behandla

Om du vill behandla dina celluliter, använder du Body & Massag Oil AnticelluliteDet är viktigt att du smörjer hela benet och inte bara låret, börja från foten ända upp till midjan för att öka cirkulationen i hela benet.

Skydda

Solprodukter är inte bara till stranden utan också de första vårdagarna då huden är vinterblek och mer ömtålig. Du kan då blanda 1/3 av Sun Lotion och 2/3 av Body Lotion

Det lilla Extra

Tan in a Bottle - en underbar ljus variant av brun-utan-rol som är så enkel att använda och resultatet blir milt och fint. För ett jämnare resultat är det bra att torrborsta eller använda Body Scrub innan du aplicerar Tan in a Bottle.