Vackert Hår

För att få ett friskt och starkt hår är det bra att tillföra näring till din hårbotten samt att använda produkter som inte torkar ut densamma. Maria Åkerberg har allt ditt hår och din hårbotten kan tänkas behöva. Shampoo, Balsam, Inpackning, peeling, kurer och styling, allt med näringsrika ingredienser.

När man byter från komventionell hårvård till ekologisk/naturlig så kan det ta ett tag innan hårbotten anpassar sig. Ett tips är att tvätta håret med ett silikonfritt vanligt shampoo ett par gånger innan man börjar använda Maria Åkerbergs. Det tar längre tid att få bort silikoner och andra kemikalier men de milda tvätttensider som naturen har att tillgå.

KURBEHANDLING 

Tvätt: Tvätta håret med lämplig Hair & Body Shampoo.

Massage: Applicera Specials For Hair i hårbotten och massera in i hårbotten med cirkulerande rörelser under några minuter.

Peeling: Tag cirka två matskedar Scalp Scrub Intensive och massera in i hårbotten med cirkulerande rörelser under några minuter.

Mask: Applicera Hair Therapy och låt verka fem minuter. Skölj därefter med ljummet vatten.

Styling: För extar volym spraya Hair Style Rough (saltvattenspray) i hårbotten. Avsluta med Specials For Hair Gel eller annan lämplig stylingprodukt.

Hair Styling Set

Volum Stadga eller matt finnish!