Summer Prep

Buy this
  • 199,00 kr
100 % SSL-säkrad

Förbered dig för sommaren och en friskt solkysst hud med vårt Summer Prep Set! Effekten skapas av vår milda brun-utan-sol Tan in a Bottle och vår kroppspeeling Body Scrub som har specialproducerats i en 100 ml tub just för detta erbjudande. När du exfolierar huden och sedan återfuktar och adderar färg får du en frisk ton i huden med mycket lyster.

Produkter som ingår:
Tan in a Bottle 100 ml
Body Scrub 100 ml

Produkterna levereras färdigpackade i en cellofanpåse.

Tan in a Bottle är en lättare brun utan sol-produkt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en naturlig, mjukt solkysst ton. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Nyansen du får beror på mängden pigment i huden. Det verksamma ämnet Dihydroxiacetone (DHA) är en sockerart som reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämför med när du tar ett bett av ett äpple, låter det ligga och det får en brun nyans). Färgen går alltså inte ner i huden som en solbränna, utan lägger sig på ytan.

Body Scrub är en kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft och flera välgörande effekter på huden. Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereds den för ett jämnare resultat när du applicerar Tan in a Bottle.

Pris: 199 SEK (Värde 298 SEK)

Erbjudandet gäller 1 maj – 30 juni.


ANVÄNDNING

Peela kroppen några dagar i rad med Body Scrub innan användning av Tan in a Bottle. När du peelar huden avlägsnas döda hudceller och torr hud som annars kan skapa ett fläckvist resultat från brun-utan-sol.

Applicera Tan in a Bottle på kropp och ansikte. Undvik hårfäste och ögonbryn. Undvik skarpa kanter genom att sudda och skapa mjuka övergångar mellan hudpartier med och utan Tan in a Bottle. Glöm inte att tvätta händerna efteråt!

Det kan dröja upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen blir naturlig, och du behöver upprepa appliceringen flera dagar i rad för att få en brun ton. Färgen nöts bort efterhand. Smörj därför in dig på nytt var tredje till femte dag för att bibehålla färgen.

Akta kläderna! Vänta med att klä på dig tills produkten har torkat in.

Tan in a Bottle är en färskvara. Öppnad förpackning bör förbrukas inom sex månader.