Natural Nude/Pink Plum

Buy this
  • 249,00 kr
  • 4Kvar
100 % SSL-säkrad

Natural Nude & Pink Plum är våra färdigpackade set med Lip Care Colour Just Nude och Lip Liner Natural Beige eller Lip Care Colour Sheer Pink och Lip liner Cold Dark Plum som ger dig sommarfina läppar.

Välj mellan:


NATURAL NUDE

Lip Care Colour Just Nude är ett beige läppstift i en neutral och skir färg med matt yta som passar perfekt om du bara vill ha lätt markerade läppar med lite färg. Mineralbaserat pigment ger dig en vacker och hållbar färg, samtidigt som växtbaserade oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.

Lip Liner Natural Beige har en neutral, brunbeige färg som passar till alla neutrala läppstift eller när du enbart vill markera läppkonturen och skapa en "omålad" look. Produkten har en växtbaserad, krämig formula som markerar och definierar läpparna. Den är mjuk att applicera och sitter kvar länge. Pennan är tillverkad av odlat Cederträ.


eller....


PINK PLUM
Lip Care Colour Sheer Pink är ett rosa läppstift i en kall, skir nyans som är perfekt om du bara vill ha lätt markerade läppar med lite färg. Mineralbaserat pigment ger en vacker och hållbar färg, med växtbaserade oljor och vax som vårdar och skyddar dina läppar.

Lip Liner Cold Dark Plum har en kall plommonlila färg som passar till alla läppstift i kalla toner, speciellt Lip Care Colour Sheer Pink. Den växtbaserade, krämiga formulan markerar och definierar läpparna. Den är mjuk att applicera och sitter kvar länge. Pennan är tillverkad av odlat Cederträ.

Produkterna är naturligt självkonserverande.

Pris: 249 SEK (Värde: 348 SEK)
Erbjudandet gäller 1 juli – 31 augusti.


ANVÄNDNING

För maximalt hållbar färg, grunda genom att måla hela läpparna med Lip Liner och applicera sedan Lip Care Colour ovanpå.