Naturlig Skönhet

Brush

Buy this
  • från 149,00 kr
100 % SSL-säkrad

Bryn & Fransar - Borsten används för att forma dina bryn. Med kammen kan du ta bort oönskade mascaraklumpar på fransarna. Har du fransförlängning är kammen perfekt att använda för att separera fransarna.


Makeup Bas Sned - Angled Face Brush är en specialklippt pensel för applicering av foundation i flytande, fast och puderform. Den platta toppen fördelar produkten jämnt över huden.


Ögonskugga Bas - Eyeshadow Base Brush är en stor, platt pensel, specialklippt för applicering av ögonskugga. Den är mycket enkel att använda, och hjälper dig fördela och sudda ögonskuggan jämnt.


Foundation - Foundation Brush är en pensel som ger en god täckningsgrad vid applicering av flytande Foundation. Den ger ett jämnt och felfritt resultat utan skarpa linjer.


Kabuki - Kabuki Brush MÅ är en lyxig borste, specialklippt för applicering av Mineral Powder. De tättsittande stråna ger ett jämnt och mjukt täckande resultat.


Läppar - Lip Brush är en specialdesignad pensel för att applicera läppstift och läppglans med ett mer exakt och hållbart resultat. Den tillhörande hylsan skyddar penseln när den förvaras i en necessär eller väska.


Puder - Powder Brush är en stor, generös borste som ger alla puder löspuderkaraktär. Den är specialklippt för att fördela puder så jämnt som möjligt. Skulle du applicera för mycket puder, kan du alltid borsta bort överskottet.


Rouge - Använd Blush Brush för att applicera rouge, solpuder och highlighter på ett smidigt och kontrollerat sätt.


Smokey Eye - Smokey Eye Brush är en smal, mjuk och rund pensel med spetsig topp, specialklippt för applicering av ögonskugga.


Ögonskugga Definition - Eye Definer Brush är en liten, platt pensel, specialklippt för applicering av ögonskugga. Den liknar Eyeshadow Base Brush till formen, men är mindre för mer precision i appliceringen.


Eye Liner - Eyeliner Brush är en platt pensel, specialklippt för att applicera och sudda med stor precision.


Alla borstar är tillverkad av syntethår av hög kvalitet förutom Kabuki som är tillverkad av gethår.


Rengör dina penslar med Makeup Brush Cleanser. Spraya en liten mängd på penseln och massera in försiktigt. Torka av med papper.

För djupare rengöring rekommenderar vi att du använder Hair & Body Shampoo innan Makeup Brush Cleanser. Tvätta penslarna och låt dem torka liggande på en handduk. Om de står upp kommer vatten ner i skaftet och löser upp limmet.