24/7 Plus Set

Buy this
  • 699,00 kr
100 % SSL-säkrad

24/7 Plus är ett färdigpackat set med vår superduo Face Lotion More och Night Cream More, som håller din hud återfuktad dygnet runt.

Din hud utsätts för stora påfrestningar under dagen; från kyla och vind till föroreningar i luften. Då behöver du en creme som främst skyddar. Natten är hudens chans att återbygga och då är den som mest mottaglig för näring och vitaminer.

Produkter som ingår:
Face Lotion More 100 ml
Night Cream More 100 ml

Produkterna levereras färdigpackade i en cellofanpåse.

Face Lotion More är en återfuktande och skyddande lotion för mogen hud. Extrakt från Rödklöver och eteriska oljor av Ros, Patschuli och Bergamott återger hudens elasticitet och spänst. I Rödklöver finns isoflavoner, som vårdar åldrande hud samt normaliserar fuktbalansen. Studier har visat att cellförnyelsen stimuleras när Rödklöverextrakt används på huden. Huden blir friskare och slätare. Gurkörtsolja, Nyponfröolja samt de eteriska oljorna Ros Otto, Patschuli och Bergamott medverkar till den regenererande effekten.

Night Cream More är en näringsrik nattcreme för mogen hud som återfuktar, motverkar synliga ålderstecken och stärker huden. Rapsolja och Havtornsolja ger Night Cream More en lyxig konsistens och en uppbyggande formula. Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin, vilket gör ingrediensen särskilt bra att använda för att stärka skyddsbarriären i huden under natten.

Face Lotion More och Night Cream More tillhör vår produktserie More, som är anpassad för en känslig, mogen hud.

Pris: 699 SEK (Värde 948 SEK)

Erbjudandet gäller 1 maj – 30 juni.


ANVÄNDNING

Applicera båda cremer efter din Freshener, på fuktig hud. Face Lotion More på morgonen och Night Cream More på kvällen. För att ytterligare förstärka den mjukgörande effekten, använd Royal Facial Oil More under Face Lotion More och Night Cream More.

Använd Face Lotion More och Night Cream More i ansiktet, på halsen och på dekolletaget. Runt ögonen används Eye Cream More eller annan lämplig produkt.