Välkommen till min E-Butik

Här hittar du hela Maria Åkerbergs sotiment. Allt du kan tänka dig för hud, hår och kropp samt en underbar makeup.

Vill du beställa ansiktsvård från Maria Åkerberg och är ny kund vill jag gärna ha kontakt med dig så att vi tillsammans kan komma överrens om vilken hudvård som skulle passa dig. Hör av dig på 070-531 55 66 för en konsultation.

Du kan välja att få produkter hemskickade (fraktfritt vid order över 600 kr) eller att komma och hämta här hos mig i butiken och du kan välja att betala med kort, swish eller faktura via Payson.

Min fysiska butik är öppen helgfria måndagar mellan 16-19. Har du inte möjlighet att komma då, går det bra att lägga en beställning här i e-butiken som jag packar ihop och skickar en faktura till dig, du swishar till mig och jag lägger din beställning i en box utanför salongen. Du får en kod som fungerar till låset på boxen och du kan hämta när det passar dig. 

Jag har det mesta hemma på salongen, men vissa produkter är beställningsvara och då tar det upp till 7 dagar innan jag kan skicka iväg din beställning, jag hör då av mig till dig så att du vet när du kan förvänta dig dina produkter.

Vill du vara helt säker på att jag har de produkter som du vill ha hemma när du kommer till mig så är det bra om du lägger din beställning ca 1 vecka innan du kommer.

Hoppas du har en skön stund i min butik.

Välkommen in!

Villkor i E-Butiken

  • Fraktfritt vid ordrar från 600 kr
  • Fraktkostnad 79 kr vid ordrar under 600 kr
  • Leverasntid 2-10 dagar (beroende på om varan finns hemma)
  • Alla paket skickas spårbara
Maria Åkerbergs Makeup Makeup från Maria Åkerberg
Maria Åkerberg Hår & Kropp från Maria Åkerberg

Nya Datalagen GDPR

Jag värnar om din personliga integritet. De uppgifter jag tar och sparar i e-butiken och på min salong är

Personnummer - när du väljer att betala med paysonfaktura

För och Efternamn, Adress och Postadress - Dessa uppgifter behöver jag för att jag använder mig av faktureringsmetoden och då behöver jag verifiera att du är kund hos mig mot skattemyndigheten. Det innebär att du få ett fakturakvitto på din mail när du gjort ett inköp hos mig. 

E-post - Använder jag för att skicka ditt fakturakvitto/faktura för att spara på miljön med förminskad pappershantering.

Telefonnummer - Använder jag i e-butiken då jag behöver aviseringskanal för paketen som jag skickar. Jag kan även höra av mig via sms om det är några oklarheter vid din beställning.

Du kan när som helst be om att få se de uppgifter jag har på dig.