Välkommen till min E-Butik

Här hittar du hud, hår och kroppsvård samt make up från Maria Åkerberg. Du hittar även herrprodukter från Santé och hushållsartiklar från Attitude och Sonett.

Vill du beställa ansiktsvård från Maria Åkerberg behöver du en kod. Den får du om du är kund hos mig sen tidigare. Är du ny kund vill jag gärna ha kontakt med dig så att vi tillsammans kan komma överrens om vilken hudvård som skulle passa dig. Hör av dig på 070-531 55 66 om du vill ha koden samt om du vill ha en konsultation.

Du kan välja att få produkter hemskickade (fraktfritt vid order över 600 kr) eller att komma och hämta här hos mig i butiken och du kan välja att betala med kort, swish eller faktura via Payson.

Jag har det mesta hemma på salongen, men vissa produkter är beställningsvara och då tar det upp till 7 dagar innan jag kan skicka iväg din beställning, jag hör då av mig till dig så att du vet när du kan förvänta dig dina produkter.

Vill du vara helt säker på att jag har de produkter som du vill ha hemma så är det bra om du lägger din beställning ca 1 vecka innan du kommer.

Hoppas du har en skön stund i min butik.

Välkommen in!

GDPR

De personuppgifter som du lämnar till mig på Boka Direkt är ditt namn (för att jag ska veta vad du heter), ditt telefonnr (som används för ett påminnelse SMS), din e-mail (används för att skicka ut bokningsbekräftelse) Har du inte varit hos mig på över ett år på behandling så tas uppgifterna bort.

De uppgifter du lämnar i min e-butik samt när du betala på salongen hamnar hos Vismas säkerhetssystem och de uppgifterna använder jag bara i fakureringssyfte.

Vill du se vad jag har för uppgifter eller vill att jag tar bort dina uppgifter så är det bara att du hör av dig. 

Villkor i E-Butiken

  • Fraktfritt vid ordrar från 600 kr
  • Fraktkostnad 79 kr vid ordrar under 600 kr
  • Leverasntid 2-10 dagar (beroende på om varan finns hemma)
  • Alla paket skickas spårbara