Naturlig Skönhet

WOHOOO!!!! Jag har vunnit en utbildning....

· 349 ord · ungefär 2 minuter

Förra veckan var jag på Hud & Kosmetikmässan i Kista. En mässa som SHR ordnar för oss som arbetar med hudvård. Jag hade en plan att uppgradera min salong med lite nya möbler och arbetshjälpmedel men denna gången var det mest olika hudvårdsmärken och maskiner där och visade upp sig. Roligt är att det kommer mer och mer ekologiska/naturliga hudvårdsmärken vilket jag gillar, det ökar medvetenheten hos konsumenten. Jag är dock så nöjd och glad att få arbeta med Maria Åkerbergs produkter att jag håller mig till dom ett tag till.

Jag har när jag varit nere på mässorna runt Stockholm träffat en kvinna som heter Liane som håller utbildningar i Tibetansk Facelift. En behandling som sker i fyra steg och varje tillfälle består av 75 minuters total avkoppling. Det är alltså en kur på fyra behandlingar där alla är olika och också beroende av varandra. Det ska max gå 3 veckor mellan gångerna, men man kan gå en gång i veckan om man så vill.
Med olika massagetekniker bearbetas ansikte, huvud, nacke & hals och löser de spänningar som finns i exempelvis hårbotten, i käkmuskulaturen, i pannan, runt ögon. axelpartiet och mellan skulderbladen.
Total behandlingstid för en Tibetansk Faceliftmassage är 75 minuter, fördelat på rengöring, peeling, 50 minuters effektiv massagetid och sedan en stunds vila innan du får avslutande creme och ett glas vatten.

Jag har sedan jag träffade henne för första gången för säkert 3-4 år sedan velat gå denna utbildning, men har inte haft varken råd eller tid. Nu när jag träffade henne på mässan hade hon en tävling där hon lottade ut en utbildning och jag VANN!!! Helt UNDERBART!!! Så i maj nästa år ska jag åka ner till Spanien för en vecka och utbilda mig i denna tekniken och jag längtar efter när jag kan börja erbjuda er denna behandling.

Nu ska jag under några veckor gå igenom utbildningarna jag var på förra veckan och låta dom landa så får vi se vad som händer här i bloggen framöver.

Ha en riktigt mysig dag / kram Mia

Texten (och bilden) om Tibetansk Facelift är hämtad från www.tantraffa.se