Naturlig Skönhet

Sommar, Sol och Semester....

· 203 ord · ungefär en minut

Det är skönt med sommar, trevligt med soliga dagar. Jag uppskattar dock dagar som igår, när det regnar och är lite svalare, när man kan öppna dörren och känna att det fläktar till lite inomhus.

Sommaren har hittils bjudit på härligt väder, Peace & Love med nya musikfavoriter, Stockholm från sin finaste sida och Åhus Beachhandboll i en hel vecka. Min 16 åring har världens härligaste gäng att umgås med och jag hoppas att han njuter av sin sista sommar innan gymnasiet. Min 13 åring har hittat ett nytt gäng att hänga med som känns toppen, dom delar intresset med handboll så träning har blivit viktigt för honom. Båda våra barn verkar just nu veta exakt vad dom vill med framtiden och båda väljer med hjärtat, precis som det ska vara dom verkar dessutom gilla att hänga med varandra ibland <3

Vi har en semestervecka kvar och vi håller som bäst på att klura ut vad vi ska göra med den. Hösten bjuder för min del på mässor, utbildningar och alla underbara kunder. Planeringen pågår som bäst för hur nästa år ser ut och förhoppningsvis kommer vårens tider att komma ut slutet på september-början på oktober.

Ha en fortsatt trevlig sommar.

Kram Mia