Naturlig Skönhet

Kurser, kurser och åter kurser :-)

· 190 ord · ungefär en minut

6 september 2019
Sitter på tåget hem från Stockholm, där jag varit på utbildning och mässa. 2 dagar med påfyllning av kunskaper i hudsjukdomar och kosmetisk kemi, tänk att man alltid lär sig något nytt varje gång. Dessa utbildningar försöker jag att gå med jämna mellanrum för att hålla mig uppdaterad om det kommer nya rön eller nya kemikalier jag behöver känna till.

De här 2 kurserna sitter verkligen ihop, eller sitter ihop gör dom ju inte men det är intressant hur mycket kemikalier det finns i maten och hudvården som stör hudens naturliga funktion. Jag förundras hela tiden över den kunskap och hängivenhet som Maria Åkerberg har för våra hudar och ingredienser som finns i konventionell hudvård. Hur dedikerad hon är för att ge er det bästa naturen har att erbjuda till ett superpris. Alla borde gå på en föreläsning med henne för att förstå hur viktigt det är med vad vi väljer att konsumera och hur.

Jag ska försöka förklara i ett senare inlägg. Nu ska jag sluta skriva så att jag inte blir åksjuk, lyssna på bra musik och ladda för umgänge med goda vänner.
Ha det fint.
Kram Mia