Naturlig Skönhet

Kurs med Maria Åkerberg

· 257 ord · ungefär en minut

Sitter på Elit Hotell i Luleå och väntar på att kursen ska börja. Det är en utbildning som jag har velat gå länge “fördjupande produkkunskap” med Maria Åkerberg. Jag har tagit nattåget hit och legat i en sovkupé. Jag har varit supernervös för hur det ska gå, då jag har den här underbara kroppen som inte riktigt tycker att jag ska ut på äventyr så ofta, men det har gått över förväntan. Det tog ett tag innan jag kunde somna, kändes konstigt i kroppen med g-kraften i kurvorna, men när jag vant mig så sov jag lika bra som jag gör när jag bor på hotell. Jag önskar att jag alltid kunde resa liggandes, vilken frihet att inte behöva hålla upp kroppen själv när jag är ute och åker.

Kursen jag ska gå ger mig mer kunskap om produkterna jag använder och säljer på min salong. Får uppdatera mig om produkternas unika egenskaper, spännande.

Fick just sällskap av Maria Åkerberg till frukost. Alla borde få chansen att prata med henne för hon har så mycket kunskap och sunt förnuft. Hon anser att varje litet steg i rätt riktning är ett bra steg istället för att fokusera på vad man inte klarar av. Maria behandlar mig som om jag vore en av hennes största återförsäljare fast jag är långt därifrån. Jag känner att även jag som bara jobbar 25% är lika viktig som de större salongerna. För det är jag djupt tacksam.

Nu ska jag lägga mig och vila lite innan kursen börjar.

Ha en underbar dag.
Kram Mia