Naturlig Skönhet

Kontorsdag på ett fik!

· 315 ord · ungefär 2 minuter

Att arbeta hemma är skönt på många sätt, men jag kommer sällan hemifrån. Jag har bestämt att jag ska sätta mig på ett kafé några dagar i månaden när jag ska jobba med e-butiken, nyhetsbrev, sociala medier samt bloggen så att jag får klä upp mig lite och komma ut bland andra människor.

Jag har ju lyxen att få träffa mina underbara kunder de dagar jag jobbar med behandlingar men ibland behöver man bara ut bland folk och känna att man inte är så ensam.

Jag ser fram emot hösten och alla roligheter som kommer att hända. Jag är som några av er vet med i ett band som heter Late Production. Vi är 4 kvinnor och en man i mogen ålder som spelar blues, rock och lite lätt punk och vi börjar repa ikväll efter sommarens uppehåll, som jag har längtat (fast det har denna somma varit lite skönt med ett uppehåll). Vi avslutade våren med att spela in två låtar, den ena skriven av vår bandledare Jannica (en lite lätt punkaktig låt) samt min Blues. Med lite tur kan man få lyssna på dom ganska snart. Om du är nyfiken kan man följa oss på FaceBook eller Instagram

Det är även dags för uppdatering av utbildningar på Maria Åkerberg samt hudvårdsmässa i Stockholm i september. Det ska bli härligt att få träffa kollegor samt kika på lite nyheter på mässan. Som sagt en härlig höst väntar.

Jag har börjat med nyhetsbrev igen, där kommer specialerbjudanden att finnas som bara gäller för er som får nyhetsbrevet. Det kommer att komma som minst 6 ggr/år men om det händer något speciellt på salongen så kan det komma något extra som mäst 12 ggr/år.

Här kan du anmäla dig för nyhetsbreven: https://naturligskonhet.se/pages/kontakt

Nu ska jag beställa lunch och sedan börja skriva ihop nästa nyhetsbrev som kommer i slutet av augusti.

Ha en fantastisk dag!

Kram Mia