Borlänge-Idre tur och retur... 6 augusti 2020

Jag har fått äran att åka till Idre några vändor denna vecka.
Min yngsta har varit på handbollsläger. Vi skulle egentligen varit här v 26, men pga corona så blev det flyttat till nu. Som tur är så har jag två underbara barn som verkar stå ut med varandra så min äldsta tog med sig kompisar och har funnits här för lillebror så att jag kunde jobba.
Jag har dock fått uppleva Idre lite då jag inte riktigt orkar åka så många mil som det blir fram och tillbaka på en dag själv. Vi bor i ett fantastiskt underbart land. Jag är mycket svag för fjällvärlden och jag önskar att jag hade en frisk kropp så att jag kunde uppleva den på riktigt.
Som tur är så finns det idag möjlighet att komma till toppen med bil, vilket underlättar för mig. Jag hade kunnat åka lift också om den inte varit stängd dom timmarna jag hade på mig
Nästa sommar så kommer jag se till att jag har semester när han har läger här uppe så att jag i lugn och ro får vara i denna underbara värld
Ha en underbar dag
Kram Mia

29181850-Vc1fbjpg
29181849-D3rP8jpg

29181848-Ym6PXjpg