Intimvax med Honungsemulsion

600 kr 60 min första besöket.

500 kr 60 min vid återbesök inom 6 veckor

Endast kvinnor!
Vid intimvaxning använder jag mig av en honungs-emulsion, håret avlägsnas medhårs vilket innebär att håret dras ut i samma riktning som det växer och blir på så sätt mindre smärtsamt samt minskar risken för inåtväxta hårstrån. 

 

Jag bokar alltid av 60 min för din intimvaxning då jag vill att du ska känna dig bekväm och inte stressa mig igenom behandlingen. Vanligtvis tar en intimvax mellan 30-60 min.

Viktigt att tänka på!

  • Jag har en åldersgräns på 18 år och vaxar endast intimt på kvinnor.
  • Håret som ska tas bort bör vara 5 mm långt.
  • För att minimera risken för infektion bör inte ditt immunförsvar vara nedsatt.
  • Avstå intimvaxning om du äter blodförtunnande- eller acnemedicin
  • Första gången kan det göra ont att vaxa sig, det blir dock lättare och mindre smärtsamt ju mer du vaxar dig.

Den vanligaste reaktionen är en lindrig rodnad som är snabbt övergående.

Efter din brasilianska vaxning kan det ibland uppstå något som ser ut som finnar. Det är hårsäcksirritationer och är helt ofarligt. Dessa visar sig vanligast efter din första brasilianska vaxning. Detta är också något som lägger sig inom 72 timmar. De kan också uppstå när håren börjar växa ut. Det är hår som har svårt att ta sig ut och växer därför inåt. 

Efter vaxning med Honungsemulsion

När du vaxat dig så är det viktigt att hålla huden mjuk och smidig, därför rekommenderar jag att du dagligen smörjer det vaxade området med en vegetabilisk olja och att du ca en vecka efter vaxningen börjar att torrborsta dig lätt med en handduk som inte har torktummlats på huden ovanför venusberget.