Du kan själv boka tid via bokadirekt.se, ringa mig på 070-531 55 66 eller skicka ett mail på info@naturligskonhet.se

Fotmassage

500 kr 45 min

En lugn och skön fotmassage där fokus ligger på att öka blodcirkulationen i fot samt underben.

Jag börjar behandlingen med att tvätta dina fötter och fila lite på förhårdnader så att fotkrämen lättare ska tas upp. Därefter börjar jag massera dina fötter från tå ända till ditt knä. Jag känner efter förhårdnader som jag mjukar upp med massage samt släpper på spänningar mellan tåben och i leder.

Thai Foot Reflexology

75 min 700 kr

En traditionel Thai Foot Reflexology (zonterapi) behandling där jag masserar din fot och ditt underben upp till knät, jag använer mig även av ett träverktyg som kallas Kruyei.

När jag behandlar dina fötter och ben kan följande hända: 

  • Du kan bli djupt avslappnad
  • Ökad cirkulation i kroppen
  • Utrensning av toxiner i kroppen
  • Balansering av hela kroppen
  • Du får mer energi

Enligt zonterapin kan kroppen indelas i olika lodräta skikt, zoner, från huvud till fötter och händer. Inom dessa zoner strömmar energier. När ett organ tappar energi reagerar zonen där organet ligger, och dess ändpunkter börjar ömma. När man trycker på en sådan zonändpunkt går impulser upp till organet som då ökar sin energi. Blodgenomströmningen ökar och organet får lättare att återgå till normal funktion. 

Kroppens alla organ anses representerade bl.a. på fötter, händer och ansiktet, ja i stort sätt över hela kroppen. Men man behandlar oftast fötter och öron.