500 kr 40 min

I Denna behandling tar jag hand om ditt ansikte.650 kr 60 min

I denna behandling får ditt ansikte, dekoltage, nacke och överarmar min uppmärksamhet.Presentkort Deep Skin Organic Treatment 60 min

Ge bort en 60 min avkopplande ansiktsbehandling till någon du tycker om

Deep Skin Organic Treatment

Vad står det för egentligen? 
Huden behöver både fukt och fett och den mår allra bäst av att få detta i separata lager. Dessa samverkar och förstärker varandra. Serum på djupet, olja för att stärka bindväven, creme för att skydda huden och balm för att försegla huden och förhindra att fukten försvinner. 

Deep skin organics Maria Åkerberg Deep skin organic från Maria Åkerberg

I denna behandling med MARIA ÅKERBERGs produkter börjar jag med rengöring, ansiktsvatten och peeling som avslutas med en varm handduk. Därefter masserar jag in ett serum utefter ditt behov, serum ger din hud vattenlösliga vitaminer, och ovanpå det läggs en olja som bygger upp bindväven och är naturligt utslätande. Nu får du en lugn och skön ansiktsmassage som ökar blodcirkulationen och som avslutas med en närande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en creme som ger fukt samt om det behövs lite balm i som bygger upp skyddsbarriären och håller fukten kvar i huden. 

 

Som alla mina ansiktsbehandlingar så läggs vikten på lugn och ro. Jag arbetar tyst med lugn musik i bakrunden. Tanken är att du ska få en micropaus i vardagen.

Välkommen!

Lite mer info....

När jag rekommenderar produkter brukar jag prata om lager på lager vilket ibland ifrågasätts, kan huden verkligen ta upp så mycket produkter?
Ja, eftersom de produkter jag använder arbetar på olika hudlager förstärker de varandra.

Man måste inte alltid ha alla dessa lager utan man arbetar lite olika vid olika årstider, precis som med sommar och vinterkläder. Serum och creme på sommaren när man behöver fukt. När det är kallt behöver du mer skydd och då är det dags för olja och balm.