Ansiktsbehandlingar:

Tibetansk Faceliftmassage

 är en kur om fyra behandlingar som alla är olika och beroende av varandra. Med olika tekniker löser vi upp spänningar i ansikte, hårbotten, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen... Den djupgående massagen gör att produktionen av elastin och collagen ökar markant och resultatet blir ett spänstigare ansikte och kanske det viktigaste - en stund av fullständig avkoppling. Lymfdränage tar bort svullnad och slaggprodukter och oljemassage löser upp spända axlar. Akupressur avslutar som kronan på verket.

ca 75 min 1300 kr

Deep Skin Organic Treatments

Här arbetar jag med ett tänk att nå alla hudens lager med näring och att ge dig en behaglig stund hos mig. I de här 2 behandlingarna får du en dubbel rengöring, peeling och ansiktsmask. Jag använder serum, olja och kräm i behandlingen för optimal återfuktning. Det som skiljer behandlingarna åt är tiden för massage samt rengöring av dekoltage som sker i 60 min behandlingen.

45 min 750 kr
60 min 900 kr

Pure Cell Treatment

 är en behandling med stamceller från rosenrot som ger direkt vitalitet till din hud.  Cellerna är garanterat färska när de läggs på huden eftersom de lever i 30% kokosvatten. Direkt innan cellerna läggs på huden krossas cellmembranen för att komma åt cellkärnan där näringen finns. Behandlingen görs i ditt ansikte, dekoltage samt dina händer. Som alla mina ansiktsbehandlingar så läggs vikten på lugn och ro. Jag arbetar tyst med lugn musik i bakrunden. Tanken är att du ska få en skön paus i vardagen.

90 min 1750 kr

Övriga Behandlingar:

Intimvax

Du väljer själv hur mycket hår du vill ta bort, men vanligast är att allt hår på venusberget, blygläppar och runt anus tas bort.

60 min 650 kr

Vaxning

 Jag använder ett skonsamt sockervax vax som löser upp sig i vatten samt vaxremsor av tyg som följer huden smidigt och får därför med sig håret på ett skonsamt sätt. Pris/påbörjad kvart.

15 min 225 kr
30 min 450 kr
45 min 675 kr osv.

Fotmassage

En lugn och skön fotmassage där fokus ligger på att öka blodcirkulationen i fot samt underben.

45 min 750 kr

Makeup:

Brud, bal eller något annat speciellt tillfälle.
Du kan välja att komma samma dag som din tillställning ska vara och jag lägger din makeup, det brukar ta en timme eller så bokar du en konsultation några veckor innan din tillställning för att vi tillsammans kommer överens om hur du vill att slutresultatet ska se ut då bokar vi av en timme till provmakeup och en timme samma dag som du ska på fest.

Vill du att jag kommer till dig eller din frisör så löser jag det.

I priset ingår valfritt läppstift eller läppglans (värde 179 kr - 199 kr)

60 min 900 kr
2 x 60 min 1800 kr

Kilometertaxa: 15 kr/km