Ansiktsbehandling

Hos mig får du en lugn och skön behandling med fokus på massage. Ditt ansikte får en djuprengöeing samt en skön massage och du får en avkopplande stund.

Jag ser fram emot att få ta hand om dig.

MÅ Pure Cell Treatment Levande växtceller från rosenrot. För dig som vill ha en behandling som räcker länge.
Deep Skin Organics Hudvård på djupet. Ger din hud näring på djupet och jag utgår från hur din hud mår vid behandlingstillfället.
Djuprengöring för dig som vill ha, men inte så intensivt. Perfekt vid hudkonsultation.

Jag tycker att make up är bland det roligaste jag vet. Jag älskar att få sätta färg på och försöka framhäva det vackra i ett ansikte. Ännu bättre är det ju när man vet att jag använder hudvårdande make up, som är en förlängning av din hudvård. Jag använder make up från Maria Åkerberg.

Vardagsmakeup/Festmakeup Då du ska på fest eller kanske bal och vill känna dig lite extra ompysslad kan du göra en vardags- eller festmakeup
Brudmakeup, bröllop Brudmakeup (foto: Patrik Lindström) Till bröllopet. Vi träffas innan för kosultation och sedan på självaste dagen.
Ansiktsbehandling och Brudmakeup Ansiktsbehandling, provmakeup samt brudmakeup blir det där lilla extra för en blivande brud. (foto: Partik Lindström)

Jag använder mig av sockervax och honungsemulsion när jag vaxar. Båda går att tvätta av med vatten och är mycket skonsamma för huden.

Jag använder mig även av tygremsor när jag vaxar, då det ger en bättre fästförmåga i vaxet.

Hos mig kan du vaxa dig intimt med honungsemulsion och ben, armar, armhålor och rygg med sockervax,

Intimvax med honungsemultion Intimvax med honungsemultion och du lämnar salongen med en mjuk och len känsla utan röda inslag. Jag vaxar endast kvinnor intimt!
Kroppsvax med sockervax Jag använder ett vattenlösligt vax samt tygremsor som är skonsamt för din hud och lätt att tvätta av.
Intimvaxutbildning med honungsemultion Är du intresserad av att börja vaxa intimt? Då kan kanske Intimvaxutbildning med honungsemultion kan vara något.

En lugn och skön fotmassage där fokus ligger på att öka blodcirkulationen i fot samt underben.

Fotmassage